Помощ

За обикновена обява периодът на активност е 365 дни (1 година) от датата на публикуване, като във всеки един момент може да удължите срокът ѝ чрез посещение на страницата на конкретната обява, при което срокът автоматично се удължава с 365 дни (1 година) от моментът на посещение.

Трябва да сте логнат в акаунта си!.

За да удължите срокът на дадена обява, е достатъчно да посетите страницата на конкретната обява, при което системата автоматично ще я удължи.

Трябва да сте логнат в акаунта си!.

Всеки ден може да позиционирате избрана от вас една обява като първа, достатъчно е да посетите страницата на обявата в МЕГАПАЗАР, при което системата автоматично ще я позиционира като първа.

При кликване или посочване на бутона “Инфо” в страницата на обявата,  ще ви се отвори прозорец показващ оставащото време, след което ще може пак да позиционирате избрана обява като първа.

Трябва да сте логнат в акаунта си!.

Не, няма лимит за броя обяви, които може да качите

Може да качвате обяви на стоки, които да отбелязвате като “В наличност” и “Изчерпан”, което ще ви позволи обявата за конкретна стока, която не е в наличност, да остане видима за потребителите, и същевременно да остане в списъка ви със стоки.

За да създадете Лична страница (магазин), кликнете на “Лична страница / Магазин” в акаунта си, попълнете необходимите данни и потвърдете чрез бутона “Изпрати”.

Аватарът на Личната ви страница ще се показва на всичките ви обяви.

Тази функция е безплатна за всички потребители на Megapazar.bg

Не, тези страници в Мегапазар са безплатни. Всеки регистриран потребител в Мегапазар може да активира страница от акаунта си.

Може да използвате опцията “Седмичен график” когато:

  1. Имате създаден магазин, и искате да осведомите потребителите за работното Ви време.
  2. При качване на конкретна обява, да зададете дни и времеви интервал в които имате възможност да отговорите на телефонни обаждания или сте онлайн в Мегапазар

Съобщенията се запазват за 60 дни след последната комуникация

Да, може да добавите линк от YouTube и Vimeo.

Не. Може да качите обява без изображение, като изберете опция “Текстова обява”

Ако към обявата си въведете Whatsapp номер, потребителите на мобилни устройства ще могат да наберат телефонния ви номер само с един клик.

В МЕГАПАЗАР може да публикувате обяви с до 15 000 символа.