Помощ

За обикновена обява периодът на активност е 60 дни от датата на публикуване, като във всеки един момент може да удължите срокът ѝ чрез посещение на страницата на конкретната обява, при което срокът автоматично се удължава с 60 дни от моментът на посещение.

За промопакетите важи срокът за който е закупен, и до изтичането не е необходимо действие от Ваша страна. След изтичането на промопакета, удължаването на срокът става по стандартния начин чрез посещение на страницата на конкретната обява.

Трябва да сте логнат в акаунта си!.

За да удължите срокът на дадена обява, е достатъчно да посетите страницата на конкретната обява, при което системата автоматично ще я удължи.

Ако сте закупили промопакет, системата ще Ви показва датата на изтичане на пакета в страницата на конкретната обява. След изтичане на промопакета, срокът на обявата може да се удължи по стандартния начин чрез посещение на страницата на обявата.

Трябва да сте логнат в акаунта си!.

Всеки ден може да позиционирате избрана от вас една обява като първа, при което тя заема първа позиция сред останалите обяви в сайта след обявите “ТОП”.

При кликване или посочване на бутона “Инфо”,  ще ви се отвори прозорец показващ оставащото време, след което ще може пак да позиционирате избрана ваша обява като първа.

Трябва да сте логнат в акаунта си!.

Не, няма лимит за броя обяви, които може да качите

За да създадете Лична страница (магазин), кликнете на “Лична страница / Магазин” в акаунта си, попълнете необходимите данни и потвърдете чрез бутона “Изпрати”.

Аватарът на Личната ви страница ще се показва на всичките ви обяви.

Тази функция е безплатна за всички потребители на Megapazar.bg

Не, тези страници в Мегапазар са безплатни. Всеки регистриран потребител в Мегапазар може да активира страница от акаунта си.

Опцията “Седмичен график” може да се използва в два случая:

  1. Имате създаден магазин, и искате да осведомите клиентите си за работното Ви време. Този график е наличен единствено в страницата на конкретния магазин.
  2. При качване на конкретна обява, да зададете дни и времеви интервал в които имате възможност да отговорите на телефонни обаждания или сте онлайн в Мегапазар

Съобщенията се запазват за 60 дни след последната комуникация

Да, може да добавите линк от YouTube и Vimeo.

Не. Може да качите обява без изображение, като изберете опция “Текстова обява”

Ако към обявата си въведете Whatsapp номер, потребителите на мобилни устройства ще могат да наберат телефонния ви номер само с един клик.