течност, хапчета и прах нембутал за продажба

течност, хапчета и прах нембутал за продажба

Обява

По договаряне

Преглед

Пълно описание

Ние сме надеждна и законна компания за доставки на нембутал (натриев пентобарбитал) и вторичен (секобарбитал) с положителен бизнес рекорд през годините на доставка на нембутал. Ние доставяме Nembutal и seconal по целия свят и повечето от нашите клиенти идват от САЩ, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ, ЮЖНА АФРИКА, ЕВРОПА, ТАЙЛАНД, ЮЖНА КОРЕЯ.
Нашата компания е разпределена на различни места, за да отговорим на изискванията на клиентите по целия свят и да намалим времето за доставка. (promadechemicals@gmail.com),
Създадохме превъзходна репутация през тези години, като предлагаме на нашите клиенти нембутал с отлично качество/чистота, приятно и професионално пазаруване със 100% дискретно опаковане и доставка и приятелска поддръжка на клиенти. Подробностите за транзакциите на нашите клиенти с нас се пазят в тайна. Нашите запаси са неограничени и налични от 50 грама и могат да доставят над 1000 кг на месец.
Ние продаваме нембутал в течност (бутилки от 120 ml и 250 ml) и стерилен разтвор, прах (25 g +) и хапчета от 50 хапчета +
Доставката отнема 2-3 дни от всеки наш склад до всяко място и адрес по света.
Опаковката е много дискретна. Ние също така предлагаме бърза поръчка и 100% секретна доставка.
Ние имаме наши правила и условия, които уведомяваме нашите клиенти, след като се свържат с нас и преди да завършат поръчката си.

1 Оценка

Rated 4.00 out of 5 based on 1 customer rating
  • цена

    chichog76@gmail.com / 05-09-2023 @17:56
    Rated 4 out of 5

    Здравейте какви са цените на течността 120мл и праха (25)

Вашата оценка

Свързани обяви